Shape-files in Web

Topics: Data Access, SharpMap v2.0, Web Controls
Apr 29, 2011 at 8:57 AM
Edited Apr 29, 2011 at 9:12 AM

Hello!

I want to load shape-file to the WebControl in Sharpmap v2. I use "branches/CustomWmsSamples".
And I have the follow problem: some of shape-files are loaded perfect (including default files in the project), but some files aren't.

I can see ALL shape-files in "http://localhost:51464/Maps/Map.ashx", but there is NO image in "http://localhost:50479/Webform1.aspx".
Look at screenshots:
screenshot1
screenshot2

One strange thing: all of files are shown well in ArcGIS Desktop , but MapInfo didn't load all of them.

Examples of shape-files, I can't to output: files
Can you help me?

Developer
Apr 29, 2011 at 10:44 AM
ego2 wrote:

Hello!

I want to load shape-file to the WebControl in Sharpmap v2. I use "branches/CustomWmsSamples".
And I have the follow problem: some of shape-files are loaded perfect (including default files in the project), but some files aren't.

I can see ALL shape-files in "http://localhost:51464/Maps/Map.ashx", but there is NO image in "http://localhost:50479/Webform1.aspx".
Look at screenshots:
screenshot1
screenshot2

One strange thing: all of files are shown well in ArcGIS Desktop , but MapInfo didn't load all of them.

Examples of shape-files, I can't to output: files
Can you help me?

if you see shape data using map.ashx and not with webform1.aspx, try to check webform and see how it's configured, since there are two different things.

if map.ashx works (you use openlayers to request the data?), then sharpmap (core) works and data is read correctly