don't show my shp file in wms demo. why?

Topics: SharpMap v0.9 / v1.x, Web Controls
Apr 20, 2015 at 10:40 AM
When i add my shp files to app\nyc (block.shp and block2.shp and other related files like dbf and...) , and add change code of script_def.js to :
    wmslayers: ['block', 'block2', 'poly_landmarks'].join(),
and change shapefilehelper to :
 static ShapefileHelper()
    {
        LayerData block = new LayerData
        {
            //LabelColumn = "LANAME",
            Style = new VectorStyle
            {
                EnableOutline = true,
                Fill = new SolidBrush(Color.FromArgb(192, Color.LightBlue))
            }
        };
        LayerData block2 = new LayerData
        {
            //LabelColumn = "NAME",
            Style = new VectorStyle
            {
                EnableOutline = true,
                Fill = new SolidBrush(Color.FromArgb(192, Color.Yellow))
                //PointColor = new SolidBrush(Color.FromArgb(200, Color.DarkGreen)),
                //PointSize = 10
            }
        };
        LayerData poly_landmarks = new LayerData
        {
            //LabelColumn = "NAME",
            Style = new VectorStyle
            {
                EnableOutline = true,
                Fill = new SolidBrush(Color.FromArgb(192, Color.Red))
                //PointColor = new SolidBrush(Color.FromArgb(200, Color.DarkGreen)),
                //PointSize = 10
            }
        };
        Nyc = new Dictionary<string, LayerData>
        {
            { "nyc/block.shp", block },
            { "nyc/block2.shp", block2 },
            { "nyc/poly_landmarks.shp", poly_landmarks }
        };
    }

don't show my shapefiles, but just show poly_landmarks.
how can i solve it?
sorry for bad english..
Coordinator
Apr 21, 2015 at 2:43 PM
block.shp and block2.shp have spatial data in EPSG:4326 spatial reference system and located in new york?
Apr 21, 2015 at 3:08 PM
they don't locate in new york and the spatial refrence is : (prj file) :
GEOGCS["GCS_WGS_1984",DATUM["D_WGS_1984",SPHEROID["WGS_1984",6378137,298.257223563]],PRIMEM["Greenwich",0],UNIT["Degree",0.017453292519943295]]

i think this problem is about spatial ref.
i try it with just one layer (block) but don' show any thing

tnx FObermaier
Apr 21, 2015 at 6:15 PM
how can i change this patial ref?